Δελτίο Απογραφής

Προσπαθώντας να ομογενοποιήσουμε τις καταγραφές μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός δελτίου απογραφής/καταγραφής της ελληνικής βιομηχανικής κληρονομιάς, αφού λάβαμε υπόψη και άλλες διεθνείς προσπάθειες καταγραφής. Πιστεύουμε ότι καταλήξαμε σε ένα απλό, φιλικό και εύχρηστο δελτίο που καλύπτει τις ανάγκες μιας ουσιαστικής και ολοκληρωμένης καταγραφής της βιομηχανικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε:

- να δείτε μόνο το αρχείο, ώστε να αποφασίσετε αν καλύπτει και τις δικές σας ανάγκες καταγραφής,

- να σώσετε (κατέβασμα/download) το αρχείο στον υπολογιστή σας και να το επεξεργαστείτε με έναν κειμενογράφο (π.χ. Microsoft Word), ώστε να το συμπληρώσετε και να μας στείλετε, αν θέλετε, και τις δικές σας καταγραφές ελληνικής βιομηχανικής κληρονομιάς. Αυτές τις καταγραφές θα τις ανεβάσουν, με το όνομά σας, οι συγγραφείς μας με την πρώτη τους ευκαιρία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς στην ψηφιακή καταγραφή και την ψηφιακή διάσωση της ελληνικής βιομηχανικής κληρονομιάς.

=> Δελτίο απογραφής: ΟΜΑΔΑ ΒΙ.Δ.Α.

Σας παραθέτουμε, επίσης, δίπλα και μια λίστα με τα είδη των βιομηχανιών, όπως τα ταξινομήσαμε στην ομάδα ΒΙΔΑ, μαζί με τα εικονίδια που χρησιμοποιούμε στο μεγάλο χάρτη του ιστολογίου ως υπόμνημα αλλά και για να σας διευκολύνουμε στην καταγραφή σας.